کفش کمل

انتخاب شیک پوشان

کفش کمل

انتخاب شیک پوشان

کفش کمل

تاریخچه
نزدیک به پنج هزار سال پیش، مصریها چیزهایی شبیه کفش ساخته بودند. البته بهتر است به آنها بگوییم پوشینه پا، نه کفش. از کفشهای مصری های قدیم می شود طرز زندگی و طبقات اجتماعی در آن زمان را فهمید. تمدن ایران، یونان و رم پوشینه های دیگری درست کردند که نشان دهنده طبقه اجتماعی فرد و میزان قدرت او بود. نام بسیاری از این پوشینه ها هنوز هم استفاده می شود، مثل سندلیوم که الان به آن صندل می گویند. در قرن چهارم و پنجم میلادی امپراتوری روم به بیزانس منتقل شد. کم کم تفکرات مسیحی روی کفشها تاثیر گذاشت چون مسیحی ها اعتقاد داشتند کفش باید کاملاً پوشاننده باشد به همین دلیل کفشها در مغرب زمین ازحالت صندل به شکل روبسته درآمد.

در قرن دهم و دوازدهم میلادی، اروپایی ها در جریان جنگهای صلیبی از علم و دانش مسلمانان حتی برای کفشهایشان استفاده کردند . در قرن چهاردهم، با پیشرفت صنایع، آرام آرام پارچه و چرم دباغی شده نازک وارد کفش سازی شد. بسیاری قرن چهاردهم را قرن آغاز مد می نامند.

اواخر قرن چهاردهم هم کفشهای نوک تیز مد شد. مردم به هر زحمتی که بود پنج تا انگشتشان را در پنجه های نوک تیز می کردند تا ثابت کنند چقدر با شخصیت هستند. شروع این مد از هلند بود؛ جایی که عذاب شست پا و پا درد را برای مردم قرن چهارده میلادی به ارمغان آورد....
تا به امروز که کفش کمل امیدوار است تا با بکارگیری بهترین کارها و آخرین طرح های ساخته شده بامد روز وبهره گیری از بهترین کارهای دیگر مارک ها بتواند خدمت رسانی متفاوتی به همشریان وهموطنان عزیز ارائه نماید.
آدرس فروشگاه:
یاسوج.خیابان فردوسی.بین هجرت 2و3.پاساژ حجازی پور.کفش کمل
camel shoes

نکات مهم خریدکفش

يكشنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۳، ۰۹:۳۶ ق.ظ

راهنمای خرید کفش
با رعایت چند نکته کلیدی هنگام انتخاب کفش سلامتی پاهای خود را تضمین کنید:
1-کفشی بخرید که با فرم طبیعی پاهای شما مطابقت داشته باشد.
2-پاها بطور طبیعی در ساعات انتهایی روز اندکی ورم میکنند به همین خاطر بهترین زمان برای اندازه کردن کفش عصر و پس از غروب آفتاب است.
3- سایز درج شده بروی کفش را ملاک قرار ندهید چراکه قابل اطمینان نیستند.
4-خرید کفش تنگ به امید اینکه پس از مدتی جا باز خواهد کرد یک اشتباه محض است. هیچگاه یک کفش تنگ را خریداری نکنید.
5- کف کفش میبایست محکم و قابل انعطاف باشد و سطح آجداری نیز داشته باشد. خود کفش نیز باید سبک باشد.
6- از به پا کردن کفشهای پاشنه بلند به مدت طولانی خودداری کنید. کفشهای پاشنه بلند لغزیدن و بزمین خوردن، درد کمر و پا و تغییر در فرم پا را بدنبال دارند. سعی کنید پاشنه کفشتان از 4 سانتی متر بلند تر نباشد. همچنین پاشنه های عریض تر نسبت به پاشنه های نوک تیز و باریک مناسبتر میباشند.
7-هنگام امتحان کفش توجه داشته باشید که پاشنه پاهای شما نباید درون کفش بلغزد.
9- سایز پاهای شما با افزایش سن، تغییر وزن و یا در دوران بارداری تغییر میکند. بنابراین هنگام خرید کفش نو به سایز پاهای پیشین خود اتکا نکنید.
10-در اغلب افراد سایز یکی از پاهایشان با پای دیگر متفاوت میباشد. بنابراین در انتخاب کفش پای بزرگتر را ملاک انتخاب قرار دهید.
11-کفش اندازه کفشی است که هنگامی که شما ایستاده اید میان نوک بزرگترین انگشت پا (معمولا شست پا) و انتهای کفش حداقل یک سانتی متر فاصله وجود داشته باشد و شما قادر باشید انگشتان پای خود را آزادانه تکان دهید. همچنین به قوس کف پا نیز توجه کنید که مطابق شکل باید متناسب با قوس کفش باشد.
12-برای امتحان کردن کفش حتما بندهای کفش را بطور کامل ببندید و سپس بایستید و چند قدم راه بروید تا کاملا از اندازه بدن کفش اطمینان حاصل کنید.
13-از خرید کفشهای پنجه باریک تا حد امکان خودداری کنید چراکه اینگونه کفشها انگشتان پا را تحت فشار قرار داده و بد فرم میکند.
14- کفشهای تخت، لژ دار و یا پاشنه کوتاه هم راحت ترند و هم ایمن تر.
15- در هنگام انتخاب کفش به نوع جورابی که عادت به پوشیدن دارید نیز توجه کنید. و هنگام خرید نیز همان جوراب را به پا داشته باشید.
16- عوارض پوشیدن کفشهای تنگ شامل: پینه پا، میخچه، دردهای مفاصل، درد زانوها و پاشنه پا و خستگی زود رس میباشد.
17-به پا کردن کفشهای گشاد نیز سبب میگردد تا پاها تاول بزنند و فرد از تعادل کافی هنگام راه رفتن برخوردار نباشد.
18- از فروشگاههایی خرید کنید که تنوع کفش در آنها بالاست تا محدودیت انتخاب نداشته باشید.
19-تحت تاثیر صحبتهای فروشنده قرار نگیرید آنها شما را ترغیب میکنند تا هر کفش تنگ و نامناسبی را خریداری کنید. اما شما با صبر و حوصله کفش راحت و اندازه پاهای خود را انتخاب کنید.
20-چرم بهترین رویه کفش محسوب میگردد چراکه مانند پوست تنفس کرده و تهویه دارد.
21-کفشی بخرید که بتوانید سایز آن را اندکی تغییر دهید یعنی کفشهای بند دار و یا سگک دار.
22- آستر و پوشش درون کفش میبایست نرم، فاقد درز و هر گونه برآمدگی باشد.
23- شما قادر میباشید طبق فرمول زیر سایز کفش خود را بدست آورید. ابتدا می بایست طول پای خود را اندازه گیری کنید (از نوک بلندترین انگشت پا (معمولا شست پا) تا پشت پاشنه پا):

 
 
 
 
 
 
سایز کفش=‌[ول پا(سانتی متر)+2 سانتی متر‍]* 1.5
ایـن فـرمـول سـایـز کـفـش اروپایی را مشخص می کند که با سایز کـفش های کشورمان هماهنگی دارد. نمودار زیر نیز مقیاس اندازه گـیـری سـایز کفش را در کشورهای مختلف مقایسه می کـنـد اما تـوجه داشته باشید که بهتر است به اندازه بودن کفش توجه کنید و نه به سایز آن.

 
نکات ضروری برای خرید کفش عید
اگر هنوز برای عید، کفش نخریده اید حتماً به نکات زیر توجه کنید.
دکتر آرامی، متخصص ارتوپدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: کفش مناس باید دارای فاکتورهای زیر باشد؛
1- 2 سانتیمتر پاشنه داشته باشد.
2- در داخل کفش بالشتک های کوچکی برای نگهداری قوس کف پا، و ناحیه پاشنه تعبیه شده باشد.
3-رویه کفش می تواند از چرم یا مواد مصنوعی باشد ولی باید از نظر بهداشتی مورد تأیید باشد.
4- چرم کفش دارای آستر باشد و تعریق پا را با مشکل مواجه نکند.
5-کفش باید اندازه پا بوده و بزرگ یا کوچک نباشد.
6- کف کفش از بیرون سفتی قابل ملاحظه ای داشته باشد و چرمی بوده که به آن چرم آبدیده و کوبیده گفته می شود که حالت فنری خاصی دارد و مانند گالش، چوب و یا ابر نیست.
7- پنجه کفش به هیچ وجه نباید باریک باشد و باید شکل پا را حفظ کند و شخص به راحتی بتواند از آن استفاده کند و موقع راه رفتن، نشستن و بلند شدن به هیچ وجه در هیچ کدام از قسمت های پا (کف پا، روی پا و پشت پا) احساس درد نکند.

این متخصص در ادامه در خصوص مشکلاتی که کفش نامناسب به همه بدن آسیب وارد می کند به زانو، کمر، پاشنه پا، کف پا و از همه مهمتر احساس ناراحتی در فرد ایجاد می کند، چراکه اگر دردی داشته باشد عضلات به اسپاسم شدید می روند و تمام بدن دچار استرس و گرفتاری می شوند.
 
منبع: www.beheshtian.com

  • mohammad jafari

نظرات  (۱)

ممنون. مطلب جامعی درباره نحوه خرید کفش نوشتید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی